Print Email

Δελτία Τύπου

06.06.2016

Καταγγελία για τρομοκρατία εκπροσώπων εργαζομένων του ΕΚΑΒ

ΑΘΗΝΑ 6/6/2016
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1801

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας κοινοποιούμε Δελτίο Τύπου - Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, όπου καταγγέλλεται το κλίμα τρομοκρατίας και αυταρχισμού που ασκείται από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ προς τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων.
Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ απειλεί μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου για τις συνδικαλιστικές δράσεις και παρεμβάσεις τους, σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα του ΕΚΑΒ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρεμποδίσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, πιστεύοντας ότι τα προβλήματα δεν θα αποκαλυφθούν.
Η Διοίκηση εκδικείται, το Προεδρείο του Σωματείου με την ενέργειά της να εκδώσει απόφαση μετακίνησης του Προέδρου – Αντιπροέδρου και Γεν. Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων.
Το κλίμα τρομοκρατίας της Διοίκησης του ΕΚΑΒ και κατ’ επ0έκταση του Υπουργείου Υγείας δεν θα περάσει.
Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει τους συναδέλφους του ΕΚΑΒ, που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων και των πολιτών και θα απαντήσουμε δυναμικά σε κάθε συνδικαλιστική δίωξη, στις ρουσφετολογικές πολιτικές και σκοπιμότητες καθώς και στις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται.
Καταγγέλλουμε την Διοίκηση του ΕΚΑΒ για αυτές τις ενέργειές της και καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να αναλάβει την ευθύνη της έναντι των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων και ανακαλέσει τις μετακινήσεις των συναδέλφων.
Καλούμε τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ να αντισταθούν και να αγωνιστούν ενάντια σε τακτικές και πρακτικές που μόνο στόχο έχουν να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους.
Η μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Πανυγειονομική Απεργία στις 8/6/2016 και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11 π.μ. έξω από το Υπουργείο Υγείας θα είναι η πρώτη απάντηση σ’ αυτές τις ενέργειες.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.