Print Email

Δελτία Τύπου

10.04.2014

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Δημόσια Νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ λόγω της 5ωρης Πανελλαδικής Στάσης Εργασίας την Παρασκευή 11 Απριλίου

ΑΘΗΝΑ 8/4/2014
ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 2959

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Δημόσια Νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ, με απόφαση του Γ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ που προκήρυξε 5ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 .

Έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις στις 12.00 το μεσημέρι για τα Νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου έξω από το Υπουργείο Υγείας και για την περιφέρεια έξω από τις Υγειονομικές Περιφέρειες.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
• Για το λειτουργικό χάος που προκλήθηκε στα Νοσοκομεία από τη Διαθεσιμότητα των Οδηγών. Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.
ΆΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΩΝ των Οδηγών και των Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων.
• Για Δημόσιο Σύστημα Υγείας με επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση, προκειμένου να προσφέρει Δωρεάν, Εύκολη, Προσιτή και Καθολική Πρόσβαση στους Πολίτες.
• Για προσλήψεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων ώστε να καλυφθούν τα μεγάλα κενά.
• Για ανάκτηση των απωλειών σε μισθούς, συντάξεις και εισοδήματα που υποστήκαμε τα 3 ½ Μνημονιακά Έτη.
• Για κατάργηση στη πράξη των Αξιολογήσεων «μαϊμού»
• Για επανάκτηση από το Δημόσιο των Υπηρεσιών στήριξης των Νοσοκομείων με την πρόσληψη του απαραίτητου μόνιμου προσωπικού

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔΗΝ

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.