Print Email

Ανακοινώσεις

05.05.2023

Έγγραφο του Υπουργείου Υγείας με το οποίο καλεί τους φορείς να υποβάλλουν προτάσεις για αλλαγές και προσθήκες στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που καθορίζει το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας στην Επιτροπή Ενστάσεων.

ΑΘΗΝΑ 04/05/23
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1094

 

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ

 

Σας κοινοποιούμε έγγραφο του Υπουργείου Υγείας με το οποίο καλεί τους φορείς να υποβάλλουν προτάσεις για αλλαγές και προσθήκες στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που καθορίζει το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας στην Επιτροπή Ενστάσεων.
Η ΠΟΕΔΗΝ έχει υποβάλλει Ένσταση για την Ένταξη όλων των Υγειονομικών υπαλλήλων χωρίς κανέναν αποκλεισμό.
Θα υπάρξουν νέες παρεμβάσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
Η εν λόγω Κ.Υ.Α. πέραν των κατάφορων αδικιών που περιλαμβάνει δημιουργεί και ανυπέρβλητα λειτουργικά προβλήματα στα Νοσοκομεία και στις άλλες Υγειονομικές Μονάδες.
Δεν θα το αφήσουμε έτσι

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.