Εκτύπωση σελίδας

Ανακοινώσεις

16.03.2023

Η ΠΟΕΔΗΝ προκηρύσσει Απεργία- Αποχή από την Αξιολόγηση και Στοχοθεσία.

ΑΘΗΝΑ 16/03/2023
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 953

Η ΠΟΕΔΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ

Η Απεργία-Αποχή από την Αξιολόγηση- Στοχοθεσία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, κρίθηκε παράνομη σε χρόνο ρεκόρ μετά από προσφυγή του Ελληνικού Δημοσίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
Οι εργαζόμενοι όταν προσφεύγουν στα δικαστήρια για παραβίαση εργασιακών και μισθολογικών δικαιωμάτων, λαμβάνουν αποφάσεις με μεγάλη καθυστέρηση.
Εδώ για να στηριχθεί το αφήγημα της Κυβέρνησης ότι για όλα φταίνε οι ανεπαρκείς Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι συνδικαλιστές, η απόφαση εκδόθηκε εντός ολίγων ημερών.
Μιλάνε για αξιολόγηση σε μια Δημόσια Διοίκηση που έχει να κάνει επιλογές Προϊσταμένων Οργανικών Μονάδων με Συμβούλια κρίσης, Υπηρεσιακά Συμβούλια άνω της δεκαετίας.
Οι Προϊστάμενοι τοποθετούνται όλα αυτά τα χρόνια με υποκειμενικά ρουσφετολογικά κριτήρια.
Η ΠΟΕΔΗΝ για τους εργαζόμενους στις Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας Πρόνοιας- ΕΚΑΒ προκηρύσσει Απεργία-Αποχή από την Αξιολόγηση και Στοχοθεσία.
Σχετικά εξώδικα θα κατατεθούν στα συναρμόδια Υπουργεία. Εάν θέλει η Κυβέρνηση ας πάει τους Υγειονομικούς στα Δικαστήρια. Να αποδείξει ότι οι ήρωες της πρώτης γραμμής του υγειονομικού πολέμου που καταχειροκροτήθηκαν για την αυτοθυσία που επέδειξαν χρειάζονται αξιολόγηση για να συνεχίσουν τη δουλειά τους.
Θα σας κοινοποιηθούν τα σχετικά εξώδικα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ