Print Email

Ανακοινώσεις

02.02.2022

Διασπορά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο λόγω επικίνδυνων οδηγιών ΕΟΔΥ παράδειγμα Νοσοκομείο Σύρου.

ΑΘΗΝΑ 02/02/2022
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5583

ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΓΩ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΟΔΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ

 

Εργαζόμενος του Νοσοκομείου λόγω υπηρεσιακών αναγκών κλήθηκε την 6η ημέρα νόσησης, παρότι είχε θετικό self test να επιστρέφει στην εργασία του.
Στο ίδιο τμήμα λόγω διασποράς και άλλοι εργαζόμενοι έκαναν PCR. Τα δείγματα στάλθηκαν στην Αθήνα για εργαστηριακό έλεγχο, διότι ο διαθέσιμος μοριακός αναλυτής του Νοσοκομείου δεν μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλο όγκο δειγμάτων.
Το Νοσοκομείο διέθετε μοριακό αναλυτή μεγάλης δυναμικότητας αλλά μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αττικής.
Τα αποτελέσματα ήρθαν μετά τρεις ημέρες και ήταν θετικά για άλλους δύο εργαζόμενους στο τμήμα. Οι θετικοί εργαζόμενοι έως την έκδοση των αποτελεσμάτων για τρεις ημέρες εργάζονταν κανονικά.
Έχει λοιπόν κανείς αμφιβολία ότι οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι επικίνδυνες και προκαλούν μεγάλη Νοσοκομειακή διασπορά του ιού;

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.