Print Email

Ανακοινώσεις

01.06.2021

Δεν δεχόμαστε Ηλεκτρονική Ψηφοφορία στην Εκλογή Αιρετών Εκπροσώπων. Καλούμε τις Παρατάξεις, μεμονομένους υποψήφιους να αποσύρουν τις υποψηφιότητες όπου αποφασίζεται.

ΑΘΗΝΑ 31/05/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.:4514

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΞΕΙΣ, ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ.

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ δεν δεχόμαστε εκλογή αιρετών εκπροσώπων σε Όργανα, Διοικήσεις, σε Υπηρεσιακά Συμβούλια και όπου αλλού με ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Αλλοιώνεται το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας και οι εργαζόμενοι θα αντιμετωπίζουν κάθε φορά τις πιέσεις και τη στοχοποίηση της Διοίκησης.
Με πρόσχημα την πανδημία δεν θα δεχθούμε ορισμό αιρετών εκπροσώπων από τις Διοικήσεις μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αφού μπορούν να την ελέγξουν.
Είναι υποκρισία να επικαλούνται την πανδημία την ώρα που έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα. Δεν αντέχουν τον κοινωνικό έλεγχο. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία στα όργανα Διοίκησης και των Υπηρεσιακών Συμβουλίων είναι προπομπή περαιτέρω περιορισμού των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων. Δεν την δεχόμαστε.
Καλούμε τις παρατάξεις να αποσύρουν τα ψηφοδέλτια καθώς επίσης και τους μεμονωμένους υποψηφίους σε εκλογές που διεξάγονται με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Δεν συμμετέχουμε σε εκλογές παρωδία.
Αντίστοιχες αποφάσεις έχουν ληφθεί από την ΑΔΕΔΥ και άλλες ομοσπονδίες.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.