Print Email

Ανακοινώσεις

11.12.2020

Καταγγελία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας

ΑΘΗΝΑ 11/12/2020

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 3863

Καταγγελία της πολιτικής ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Σήμερα υπήρχε ημέρα δράσης των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στους χώρους δουλειάς, μαζικές δυναμικές σε πολλά Νοσοκομεία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών στο Υπουργείο Υγείας.
Εγγράφως εδώ και ημέρες ζητήσαμε συνάντηση μιας ολιγομελούς αντιπροσωπείας από την Εκτελεστική Επιτροπή με τον Υπουργό Υγείας. Σήμερα βρήκαμε τα ρολά του Υπουργείου Υγείας κλειστά.
Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Υγείας που αρνείται να δει τους υγειονομικούς. Αποδεκατιστήκαμε, κουραστήκαμε, τσακισμένοι δίνουμε την μάχη για να κερδίσουμε τον υγειονομικό πόλεμο. Χάνουμε ασθενείς και προσωπικό που θα μπορούσαν να ζουν αν ήταν οργανωμένη η Δημόσια Υγεία. 11 Συνάδελφοι κατέληξαν, 10 βρίσκονται διασωληνωμένοι και εκατοντάδες νοσούν. Παρότι τηρήσαμε στο απόλυτο το υγειονομικό πρωτόκολλο η πολιτική ηγεσία αρνήθηκε να αφιερώσει λίγο χρόνο για τους εκπροσώπους των Υγειονομικών. Τόσο πολύ μας υπολογίζει.
Θα συνεδριάσει άμεσα η Εκτελεστική Επιτροπή και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα.

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.