Εκτύπωση σελίδας

Ανακοινώσεις

07.04.2020

Η Πανελλήνια Ένωση Μεταφραστών τιμά τους επαγγελματίες της υγείας στην Ελλάδα και κάθε χώρα του κόσμου, οι οποίοι εργάζονται σκληρά και επίμονα για να περιθάλψουν και να θεραπεύσουν όλους εμάς

 

7 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

7/4/2020

Η Πανελλήνια Ένωση Μεταφραστών τιμά τους επαγγελματίες της υγείας στην Ελλάδα και κάθε χώρα του κόσμου, οι οποίοι εργάζονται σκληρά και επίμονα για να περιθάλψουν και να θεραπεύσουν όλους εμάς.

Μέσα στις αντίξοες συνθήκες της εξαπλούμενης πανδημίας COVID-19, οι νοσηλευτές, οι διασώστες, οι γιατροί, οι οδοντίατροι και όλοι οι επαγγελματίες που τους πλαισιώνουν με κλινικές και διοικητικές αρμοδιότητες στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια δημόσια υγεία, χρειάζονται απτά μέτρα οικονομικής, υλικοτεχνικής, εκπαιδευτικής και ηθικής υποστήριξης, όχι χειροκροτήματα και ανέξοδες υποσχέσεις.

Σήμερα, σε διάφορα ελληνικά νοσοκομεία, οι υγειονομικοί συγκεντρώνονται για λίγη ώρα στα προαύλια των μονάδων τους για να ακουστεί η φωνή τους. Τα αιτήματά τους είναι εύλογα και δίκαια και πρέπει να εισακουστούν.