Εκτύπωση σελίδας

Ανακοινώσεις

07.02.2020

Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών στα Δικαστήρια για τη δίκη της Χρυσής Αυγής την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, ώρα 10:00π.μ.

 

ΑΘΗΝΑ 7/02/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2558

ΨΗΦΙΣΜΑ
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, ώρα 10:00πμ
Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών στα Δικαστήρια για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Κατά την πολύμηνη δίκη της Χρυσής Αυγής, που οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, το φασιστικό και απάνθρωπο πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης αποκαλύφτηκε ξεκάθαρα και σε όλες του τις αποτρόπαιες μορφές.
Η εγκληματική δράση της Χ.Α. με τις δολοφονικές επιθέσεις της σε νεολαίους, σε μετανάστες, σε κοινωνικούς χώρους αλλά και σε συνδικαλιστές, πρέπει να καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη όπως της αρμόζει.
Τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 10:00πμ, καλούμε Συνδικαλιστικά Στελέχη των Σωματείων μελών να βρίσκονται στα δικαστήρια.
Θα βρισκόμαστε εκεί, για να δηλώσουμε – για μια ακόμη φορά – την αποφασιστικότητά μας ενάντια στον φασισμό και στον ναζισμό.
Θα βρισκόμαστε εκεί, για να διαβεβαιώσουμε ότι οι εργαζόμενοι θα υπερασπίσουμε έμπρακτα και με όλους τους τρόπους τη δημοκρατία.
Θα βρισκόμαστε εκεί, για να απαιτήσουμε τη δικαστική καταδίκη της Χρυσής Αυγής και να δηλώσουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε κανένα συγχωροχάρτι σε αυτή την φασιστική και εγκληματική οργάνωση.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ