Εκτύπωση σελίδας

Ανακοινώσεις

08.10.2019

Δευτέρα 14/10/2019 και ώρα 10πμ Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών των Νοσοκομείων της Αττικής στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός Κλήθηκε σε απολογία η Προεδρεύουσα του Σωματείου από τον Διοικητή για ανάρμοστη συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας.

ΑΘΗΝΑ 8/10/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2109

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ

Δευτέρα 14/10/2019 και ώρα 10πμ Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών των Νοσοκομείων της Αττικής στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός
Κλήθηκε σε απολογία η Προεδρεύουσα του Σωματείου από τον Διοικητή για ανάρμοστη συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας. Θα κάνουμε παρέμβαση να αρθεί η συνδικαλιστική δίωξη.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός για να γίνει θέμα συζήτησης για τα φιλοσυριζαϊκά του αισθήματα, ενεργοποίησε την «Διαβίβαση εγγράφου Εισαγγελίας» από το Υπουργείο Υγείας πριν τις Εθνικές εκλογές και κάλεσε σε απολογία την προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου για αναξιοπρεπή συμπεριφορά υπαλλήλου εκτός υπηρεσίας.
Το «έγκλημά» της ήταν να συμμετάσχει στις Κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ και από την «αριστερή Κυβέρνηση» Σύριζα ενεργοποιήθηκε η κρατική ασφάλεια, το τμήμα προστασίας της Δημοκρατικού Πολιτεύματος πρώτη φορά μετά τη χούντα. Μας χτύπησαν, μας έριξαν χημικά και ζητάνε και τα ρέστα. Δεν φθάνει που αδίκως διώκεται ποινικά, βρήκε την ευκαιρία ο Γεωργόπουλος να της ασκήσει πειθαρχική δίωξη. Επιδιώκει την εξόντωσή της.
Την Δευτέρα 14/10/2019 και ώρα 10.00πμ καλούμε τα Συνδικαλιστικά Στελέχη των Νοσοκομείων της Αττικής σε συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για να ζητήσουμε την άρση της Συνδικαλιστικής και πολιτικής δίωξης της συναδέλφου που το έγκλημά της είναι ότι δεν προσκύνησε τον κο Γεωργόπουλο.
Καλούμε και την ΑΔΕΔΥ να συμπαρασταθεί στη συνάδελφο.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να δώσει τέλος σε αυτή την παρωδία!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ