Print Email

Ανακοινώσεις

01.04.2019

Απεργία - Αποχή από την Υπηρεσιακή Αξιολόγηση

ΑΘΗΝΑ 1/4/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1452

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ

 

ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

Συνάδελφοι,
Αποστέλλουμε σήμερα εξώδικο στα Συναρμόδια Υπουργεία για την συνέχιση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ κατά της Αξιολόγησης.
Οι λόγοι που αναλυτικά εκθέσαμε στο τετρασέλιδο κείμενό μας αιτιολογώντας την Απεργία – Αποχή, όχι μόνο ισχύουν αλλά επιβεβαιώνονται ημέρα με την ημέρα.
Με την Αξιολόγηση κατηγοριοποιούνται οι υπάλληλοι και καθίσταται το σοβαρότερο εργαλείο εφαρμογής δυσμενών υπηρεσιακών και μισθολογικών μεταβολών, εγκαθιδρύοντας μάλιστα κανόνες κοινωνικού αυτοματισμού.
Όπου έσπασε η Απεργία – Αποχή διαπίστωσαν οι συνάδελφοι μεγάλες αδικίες στη βαθμολογία που έλαβαν και οι πολυαναμενόμενες κρίσεις Προϊσταμένων Οργανικών Μονάδων αν και πλησιάζουν οι εκλογές ακόμη δεν ξεκίνησαν, όπως είχαμε προβλέψει. Οι καθαιρέσεις Προϊσταμένων και οι εκφοβισμοί συνεχίζονται.
Ως εκ τούτω μονόδρομος είναι η ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ.

ΔΥΝΑΜΗ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.