Print Email

Ανακοινώσεις

28.07.2014

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν στελέχη της ΠΑΣΥΝΟ - ΕΝΕ;

ΑΘΗΝΑ 25/07/2014
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 3388

ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΟΙΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κύριε Διοικητά,

Τα στελέχη της ΠΑΣΥΝΟ και της ΕΝΕ λειτουργούν ως «πέμπτη φάλαγγα» της κυβέρνησης στα Νοσοκομεία εξαργυρώνοντας τη Νομοθετική ρύθμιση αλλαγής του Εκλογικού Συστήματος της ΕΝΕ (ενιαίο ψηφοδέλτιο). Υπονομεύουν τον αγώνα των εργαζομένων και του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κατά της Αξιολόγησης και το πράττουν με κυνισμό και ευχαρίστηση.
Το μέλος της Διοίκησης της ΠΟΕΔΗΝ και του Σωματείου Εργαζομένων συνάδελφος Πρέντζας Γιώργος υλοποιεί αποφάσεις της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νέο σύστημα Αξιολόγησης.
Δεν επιτρέπουμε στα «τσιράκια» της κυβέρνησης να κρίνουν την συνδικαλιστική δράση των στελεχών μας.
Ντρέπονται για τις πράξεις τους και κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Συνδικαλιστική μας υποχρέωση είναι να αποκαλύπτουμε το βρώμικο ρόλο τους.
Δεν επιτρέπουμε τη δράση «προδοτών». Επιστρέφουμε τους ψευδείς ισχυρισμούς για στελέχη μας στα «παρακούμπαρα», των εκάστοτε Υπουργών Υγείας. Θεωρούμε αυτονόητο ότι δεν θα ασχοληθείτε με τους αστείους ισχυρισμούς των εγκάθετων της ΠΑΣΥΝΟ και ΕΝΕ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.