Print Email

Παρεμβάσεις

08.01.2024

Κοινοποίηση στον Υπουργό Υγείας επιστολής του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα, που αναφέρεται στις ελλείψεις προσωπικού των εργαστηρίων.

 

ΑΘΗΝΑ 4/1/2024
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1717

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΚΟΙΝ.: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Κύριε Υπουργέ,
Σας κοινοποιούμε επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ που αναφέρεται στις ελλείψεις προσωπικού των εργαστηρίων. Η Αιμοδοσία λειτουργεί μόνο με δύο γιατρούς. Το αιματολογικό τμήμα με τρείς γιατρούς (εργαστήριο, εξωτερικά ιατρεία και κλινική). Οι τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων και οι παρασκευαστές μετακινούνται σε βάρδιες διαφορετικού τμήματος μόνοι τους (χωρίς γιατρό) και καλούνται να ανταποκριθούν ενώ δεν έχουν εμπειρία και εξειδίκευση.
Απαιτείται άμεσα να δοθεί λύση καθότι το Νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ είναι από τα Νοσοκομεία κορμός των εφημεριών της Αττικής και περιθάλπει ασθενείς από όλη τη χώρα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.