Print Email

Παρεμβάσεις

08.01.2024

Κοινοποίηση στον Υπουργό Υγείας επιστολής του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Χανίων που αναφέρεται στο κίνδυνο της αναστολής λειτουργίας της Παιδοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου.

 

ΑΘΗΝΑ 4/1/2024
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1715

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΚΟΙΝ.: 1. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΧΑΝΙΩΝ
2. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ

Κύριε Υπουργέ,
Σας κοινοποιούμε επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν.Χανίων που αναφέρεται στο κίνδυνο να ανασταλεί η λειτουργία της Παιδοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου σε συνδυασμό με την οριακή λειτουργία της Παιδοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ.
Λόγω έλλειψης ιατρών Παιδοχειρουργών κινδυνεύουν να κλείσουν οι δύο κλινικές που είναι οι μοναδικές στην Κρήτη απαραίτητες για να αποφεύγονται οι διακομιδές και η επικινδυνότητα για τα παιδιά. Λύση δεν είναι οι μετακινήσεις των υπαρχόντων γιατρών που δεν φτάνουν ούτως ή άλλως να καλύψουν τις εφημερίες. Μετακινήσεις που τελικά επιφέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα αφού οδηγούν σε παραιτήσεις.
Λύση είναι οι προσλήψεις Παιδοχειρουργών προκειμένου οι κλινικές να λειτουργούν με ασφάλεια χωρίς μετακινήσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.