Print Email

Παρεμβάσεις

23.11.2023

Παρέμβαση της ΠΟΕΔΗΝ στον Υπουργό Υγείας για την αντικατάσταση πεπαλαιωμένου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γ.Ν. Αλεξάνδρας

 

ΑΘΗΝΑ 23/11/2023
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1602

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

ΚΟΙΝ.: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΥ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Κύριε Υπουργέ,
Σας κοινοποιούμε έγγραφα του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ που επισημαίνουν την αναγκαιότητα άμεσης έγκρισης και εγκατάστασης ψηφιακού αγγειογράφου για την στήριξη της απεικονιστικής μονάδας, καθώς και το μείζον πρόβλημα με την παλαιότητα των μηχανημάτων που στηρίζουν την λειτουργία της μονάδας βραχυθεραπείας.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει προχωρήσει όλες τις διαδικασίες αποστέλλοντας τα σχετικά αιτήματα προς την 1η ΥΠΕ και Υπουργείο και καθυστερεί όμως η τελική έγκριση και φυσικά η εγκατάσταση.
Εάν δεν υπάρξει μέριμνα για άμεση αντικατάσταση των εν λόγω μηχανημάτων, οι εφημερίες του Νοσοκομείου καθίστανται επισφαλείς, οι ασθενείς είναι υποχρεωμένοι να απευθύνονται στον ιδιωτικό τομέα με μεγάλη οικονομική επιβάρυνση.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.