Print Email

Δελτία Τύπου

20.12.2022

Πρόσληψη με μπλοκάκι Ψυχολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

ΑΘΗΝΑ 20/12/2022
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 718

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

 

Η ΠΟΕΔΗΝ διαχρονικά διεκδικεί μόνιμες προσλήψεις προσωπικού στα Νοσοκομεία. Διαφωνεί κάθετα με τις προσλήψεις προσωπικού με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών.
Δεν φθάνει που τέτοιου είδους προσλήψεις γίνονται σε γιατρούς, επεκτείνονται τώρα και στο λοιπό προσωπικό χωρίς να υφίσταται καμία ανάγκη. Ανοίγουν την πόρτα της πλήρους ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων του Υγειονομικού προσωπικού του ΕΣΥ.
Στο Νοσοκομείο της Νίκαιας εκδόθηκε Ανακοίνωση για εκδήλωση ενδιαφέροντος πρόσληψης ψυχολόγου με μπλοκάκι που θα απασχοληθεί στην Παιδοψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ». Η προθεσμία υποβολής αίτησης είναι μόνο τρεις ημέρες!!! (από 7/12/2022 έως 9/12/2022).
Γιατί προσλαμβάνεται Ψυχολόγος με μπλοκάκι επιβαρύνοντας τα οικονομικά του Νοσοκομείου και δεν αξιοποιούνται οι Ψυχολόγοι του Νοσοκομείου Νίκαιας;
Γιατί δεν προσλαμβάνεται ο πρώτος επιτυχών Ψυχολόγος από τον πίνακα του Επικουρικού προσωπικού που είναι εν ισχύ;
Διαφωνούμε και καταγγέλλουμε την πρόσληψη με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών. Ανοίγουν έτσι την πόρτα για πλήρη ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων στο ΕΣΥ.
Σας κοινοποιούμε την σχετική προκήρυξη.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.