Print Email

Δελτία Τύπου

04.07.2018

Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών και εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομικών Παρασκευή 6/7/2018

ΑΘΗΝΑ 4/7/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 510

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 7πμ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
& ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ)

Συνάδελφοι,
Την Παρασκευή 29/6/2018 ο Υπουργός Οικονομικών ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου.
Στη συνάντηση θα θέταμε μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ.
Η συνάντηση ακυρώθηκε παρότι ο κος Τσακαλώτος ήταν στο Υπουργείο.
Κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών διέρρευσαν απαράδεκτες αιτιάσεις για την ακύρωση της συνάντησης. Δεν σέβονται την Δημοκρατική λειτουργία του Συνδικαλιστικού Κινήματος, τις αποφάσεις του οποίου λαμβάνει η πλειοψηφία και όχι η κυβέρνηση. Μπερδεύονται με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που υπογράφουν με χέρια και πόδια μνημόνια και προσπαθούν να επιβάλλουν αντίστοιχη λειτουργία στους Δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας.
Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 στις 7π.μ. η ΠΟΕΔΗΝ οργανώνει συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών και εργαζομένων έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Σύνταγμα).
Ως πρώτη ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι Συγκεντρώσεις μας στο κτίριο των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων θα πυκνώσουν. Ο Υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ.
Θέλει δε θέλει θα μας ακούσει για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα (Δημόσιες Δαπάνες Υγείας, προσλήψεις, περικοπή του Ανθυγιεινού Επιδόματος, ένταξη στα ΒΑΕ, μονιμοποίηση συμβασιούχων κ.α.).

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.