Print Email

Δελτία Τύπου

21.05.2018

Που πήγαν τα χρήματα του εράνου του Απριλίου 2016 τον οποίο οργάνωσαν τα ΜΜΕ για την ανακαίνιση Κλινικών του Νοσοκομείου Σωτηρία;

ΑΘΗΝΑ 21/5/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 329

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Που πήγαν τα χρήματα του εράνου του Απριλίου 2016 τον οποίο οργάνωσαν τα ΜΜΕ για την ανακαίνιση κλινικών του Νοσοκομείου Σωτηρία;

Σας κοινοποιούμε επιστολή του Διοικητή του Νοσοκομείου Σωτηρία προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας κο Κυριακόπουλο Πάνο με κοινοποίηση στην 1η ΥΠΕ, ο οποίος δήλωσε άγνοια για την τύχη των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τα ΜΜΕ για την ανακαίνιση της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου που ασχολείται με τον καρκίνο. Πως είναι δυνατόν να μη γνωρίζει η Διοίκηση εάν παρελήφθησαν και που πήγαν τα χρήματα. Πόσα ήταν και για ποιο σκοπό διατέθηκαν.
Μάλιστα ο Διοικητής επικαλείται υπηρεσιακό έγγραφο του Διοικητικού – Οικονομικού Διευθυντή ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει υποβληθεί αίτημα στο Νοσοκομείο για αποδοχή δωρεάς από έρανο που οργάνωσαν τα ΜΜΕ.
Σχετική ερώτηση στο Διοικητή του Νοσοκομείου Σωτηρία απηύθυνε και το ΣΕΥΥΠ, στο οποίο ο Διοικητής απάντησε ότι δεν γνωρίζει για την τύχη των χρημάτων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.