Print Email

Δελτία Τύπου

24.04.2018

Απαγόρευση δηλώσεων των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων

ΑΘΗΝΑ 23/4/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 199

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων οι εργαζόμενοι απαιτείται να ενημερώνουν πρώτα τον διοικητή του Νοσοκομείου προκειμένου να προβούν σε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.
Προφανώς η Διοίκηση του Νοσοκομείου επιχειρεί με αυτή την απόφαση να βάλει κάτω από το χαλί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και να εμφανίσει μια ωραιοποιημένη εικόνα στην τοπική κοινωνία.
Η απόφαση αυτή είναι βαθιά αντιδημοκρατική και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Τοπικοί φορείς και συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν καταγγείλει αυτό το γεγονός δηλώνοντας ότι αυτές οι πρακτικές θυμίζουν άλλες εποχές.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ
• καταδικάζει την απαγόρευση δηλώσεων των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων και την προσπάθεια φίμωση τους.
• καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας να ανακαλέσει στην τάξη τον Διοικητή του Νοσοκομείου και να ζητήσει την άμεση ανάκληση της αντιδημοκρατικής απόφασης.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.