Print Email

Δελτία Τύπου

18.09.2017

Νοσοκομείο Διδυμότειχου Πολάκειος Μονάδα μέτρησης προσωπικού

ΑΘΗΝΑ 18/09/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3522


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
Πολάκειος Μονάδα μέτρησης προσωπικού
Νοσηλευτικό Προσωπικό 0+0+0+0+0 = – 15 άτομα
Ιατροί 0 + 0 +0 = 0 ή ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Απέκλεισαν το γραφείο του Διοικητή. Δεν του επιτρέπουν την είσοδο στο γραφείο του. Δεν του επιτρέπουν να εκδίδει Διοικητικές πράξεις επ’ αόριστο!!!

Στην κυβέρνηση όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται να στελεχώσουν το Νοσοκομείο, αλλά παίζουν το κρυφτούλι. Καθημερινά αποδυναμώνουν το Νοσοκομείο αν και διαθέτει λιγοστό προσωπικό. Σας κοινοποιούμε κατάσταση 15 μετακινημένων Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου προς άλλες Υγειονομικές Μονάδες!!!
Ρουσφέτια!!!
Μετά αναρωτιούνται γιατί ετοιμάζεται να κλείσει η ΜΑΦ του Νοσοκομείου τη στιγμή που δεν λειτουργεί ΜΕΘ. Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου είναι δεξαμενή μετακινήσεων προσωπικού προς άλλες Υγειονομικές Μονάδες. Ακόμη και γα Πρωτοβάθμιες Μονάδες της περιοχής.
Ντρέπονται να ομολογήσουν την πραγματικότητα. Οι κάτοικοι της περιοχής του Έβρου, οδηγούνται στο Νοσοκομείο Αδριανούπολης της Τουρκίας για υπηρεσίες υγείας. Ας αναζητήσουν στη κυβέρνηση πρόσφατα δημοσιεύματα των Τούρκικων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με συνεντεύξεις Ελλήνων ασθενών στο Τούρκικο Νοσοκομείο.
Στο Νοσοκομείο Αδριανούπολης της Τουρκίας λειτουργεί ειδική πτέρυγα για τους Έλληνες ασθενείς στα πλαίσια προσηλυτισμού και βέβαια όχι ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού. Το ξέρουν και οι πέτρες. 2 ώρες απόσταση από χωριά του Έβρου βρίσκεται το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, εν αντιθέσει με το Νοσοκομείο Αδριανούπολης της Τουρκίας που βρίσκεται σε απόσταση ένα τέταρτο της ώρας.
Το αγνοεί ο κος Πολάκης;
Το Διδυμότειχο θα έπρεπε για λόγους εθνικού συμφέροντος να είναι επαρκώς στελεχωμένο και αυτόνομο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
Το αποδεκατίζουν συνεχώς από γιατρούς και Νοσηλευτές.
ΓΙΑΤΡΟΙ
Δεν υπάρχει κανείς Ουρολόγος (μία ημέρα την εβδομάδα κάνει Εξωτερικά Ιατρεία ένας Ουρολόγος από Αλεξανδρούπολη). Υπάρχει ένας Νεφρολόγος. Υπάρχει ένας Επικουρικός Οφθαλμίατρος. Σήμερα ανέλαβε υπηρεσία και προβλέπεται να είναι δύο ημέρες την εβδομάδα στο Διδυμότειχο και τρεις ημέρες την εβδομάδα στην Αλεξανδρούπολη.
Υπηρετούν δύο Ειδικευμένοι Παθολόγοι και οι εφημερίες καλύπτονται από το ΠΕΔΥ Ορεστιάδας με Γενικούς Ιατρούς.
Υπάρχουν τρείς χειρουργοί που είναι αδύνατον να καλύπτουν όλες τις ημέρες εφημερίας, καθ’ ότι το Νοσοκομείο εφημερεύει κάθε ημέρα.
Τα ακατανόητα Πολάκεια μαθηματικά δεν βοηθάνε τα ακριτικά Νοσοκομεία.
Το Σωματείο Εργαζομενων και οι Εργαζόμενοι από σήμερα βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.
Απέκλεισαν το γραφείο του Διοικητή και δεν του επιτρέπουν την είσοδο στο γραφείο του επ’ αόριστο!!! Δεν τον αφήνουν να εκδίδει Διοικητικές πράξεις!!!
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.