Print Email

Δελτία Τύπου

17.08.2017

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για Διοικητές Νοσοκομείων που είναι απρόθυμοι να εφαρμόσουν την νομοθεσία εκδίωξης των εργολάβων από τα Νοσοκομεία.

ΑΘΗΝΑ 16/8/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3424

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας κοινοποιούμε Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για Διοικητές Νοσοκομείων που είναι απρόθυμοι να εφαρμόσουν την νομοθεσία εκδίωξης των εργολάβων από τα Νοσοκομεία.
Στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ οι εργολάβοι όχι μόνο συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά επεκτείνονται σε όλες τις υποστηρικτικές υπηρεσίες.
Ο Διοικητής με σκοπιμότητα διέλυσε τα μαγειρεία, μετατάσσοντας το προσωπικό που υπηρετούσε εκεί, προκειμένου να του δοθεί η ευκαιρία να εκχωρήσει σε εργολάβους τη σίτιση. Ανέσυρε παλαιό διαγωνισμό και εκχωρεί τη σίτιση σε εργολάβο. Δεν ασχολείται με την πρόσληψη Προσωπικού Εστίασης με συμβάσεις εργασίας.
Να τους χαίρεστε τέτοιους Διοικητές κύριοι Υπουργοί της Υγείας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ       ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.