Print Email

Δελτία Τύπου

21.07.2017

Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου της Κω, το ΕΚΑΒ και σε όλους

ΑΘΗΝΑ 21/7/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3382

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου της Κω, το ΕΚΑΒ και σε όλους

Θέλουμε να συγχαρούμε για την ενσυνειδησία και τον ανθρωπισμό που επέδειξαν το Ιατρικό – Νοσηλευτικό – Τεχνικό – Διοικητικό – Λοιπό Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου ΚΩ, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική που έκαναν ότι μπορούσαν για να διεκομίσουν άμεσα τους τραυματίες του σεισμού, και τον Ερυθρό Σταυρό.
Τα μεσάνυκτα, αμέσως μετά το σεισμό όσοι εργαζόμενοι ήταν στο νησί σε ρεπό ή άδεια βρέθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο. Ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω παρά τον πανικό και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ίδιοι με ζημιές ή τραυματισμούς δικών τους ανθρώπων. Έσωσαν ανθρώπους.
Στο Νοσοκομείο προσήλθαν 150 τραυματίες στα ΤΕΠ με μεγαλύτερους ή μικρότερους τραυματισμούς. Περιποιήθηκαν τα τραύματά τους. Πρόλαβαν στα βιβλία να καταγράψουν μόνο 50. Προσήλθαν 2 νεκροί. Έγιναν 13 εισαγωγές και 5 σοβαρά χειρουργεία (1 ακρωτηριασμός νεαρού ατόμου, ορθοπεδικά χειρουργεία από τραυματισμούς). Έγιναν 7 αεροδιακομιδές. 1 αεροδιακομιδή θα γίνει σήμερα στην Τουρκία ατόμου τουρκικής καταγωγής.
Συγχαρητήρια!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.