Print Email

Ανακοινώσεις

15.03.2024

Συνεχίζουμε δυναμικά την Απεργία- Αποχή από την Αξιολόγηση- Στοχοθεσία

ΑΘΗΝΑ 15/3/2024
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1934

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ

Συνάδελφοι,
Η Απεργία – Αποχή της ΑΔΕΔΥ από την Στοχοθεσία – Αξιολόγηση κηρύχθηκε παράνομη από τα Δικαστήρια. Αυτό όμως δεν επηρεάζει την Απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ που ήδη έχει προκηρύξει ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από την Στοχοθεσία – Αξιολόγηση. Με εξώδικα έχουμε κοινοποιήσει την απόφασή μας στα Συναρμόδια Υπουργεία.
Ως εκ τούτου συνεχίζουμε δυναμικά την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από τη Στοχοθεσία - Αξιολόγηση.
Οι υγειονομικοί σε συνθήκες εργασιακής εξάντλησης δίνουν και τη ζωή τους για να προσφέρουν ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας – Πρόνοιας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την επαγγελματική, επιστημονική επάρκεια και ευσυνειδησία του υγειονομικοί προσωπικού. Και μάλιστα λίγο μετά την πανδημία που με αυτοθυσία αναδείξαμε τον ανεκτίμητο, αναντικατάστατο ρόλο της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας.
Μιλάμε για αξιολόγηση σε μια Δημόσια Διοίκηση που έχουν να γίνουν επιλογές Προϊσταμένων οργανικών μονάδων πάνω από 13 χρόνια. Ο κάθε Διοικητής Νομικού Προσώπου Δημόσιου Δικαίου έχει την απόλυτη ελευθερία να τοποθετεί και να καθαιρεί όποιον θέλει ως Προϊστάμενος Οργανικής Μονάδας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.