25.05.2015

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 432

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στις 20 Μαΐου 2015, υιοθετήθηκε η εισήγηση της Γραμματείας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Την Πέμπτη 7/5/2015 στα γραφεία της ομοσπονδίας συνεδρίασε η Γραμματεία ΠΦΥ με παρόντα μέλη : Μπρισίμη Γιώργο , Χονδρογιάννη Νέλη , Παρμενίδου Ιωάννα , Τριγώνη Βαγγέλη και Πρωτονοτάριο Αντώνη , αποφάσισαν ομόφωνα να εκλέξουν συντονιστή και γραμματέα . Συντονιστής Μπρισίμης Γιώργος , Γραμματέας Παρμενίδου Ιωάννα .
Η Γραμματεία μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε :
• Προτείνουμε προς τον Πρόεδρο τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής & το Γ.Σ της ομοσπονδίας την συνέχιση των παρεμβάσεων τους για την οργανική και λειτουργική επανασύνδεση των Κέντρων Υγείας με τα Νοσοκομεία αναφοράς για να σταματήσει το λειτουργικό χάος που επικρατεί .
• Την συμμετοχή της Γραμματείας στον διάλογο στην περίπτωση που η πολιτική ηγεσία του υπουργείου αποφασίσει να νομοθετήσει για την ΠΦΥ .
• Καταγραφή της εφιστάμενης κατάστασης στην ΠΦΥ συνδικαλιστικά όσο και υπηρεσιακά για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της Γραμματείας .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Π.Φ.Υ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ