Print Email

Ανακοινώσεις

25.05.2015

Εισήγηση της Γραμματείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

ΑΘΗΝΑ 25/5/2015
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 432

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στις 20 Μαΐου 2015, υιοθετήθηκε η εισήγηση της Γραμματείας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Την Πέμπτη 7/5/2015 στα γραφεία της ομοσπονδίας συνεδρίασε η Γραμματεία ΠΦΥ με παρόντα μέλη : Μπρισίμη Γιώργο , Χονδρογιάννη Νέλη , Παρμενίδου Ιωάννα , Τριγώνη Βαγγέλη και Πρωτονοτάριο Αντώνη , αποφάσισαν ομόφωνα να εκλέξουν συντονιστή και γραμματέα . Συντονιστής Μπρισίμης Γιώργος , Γραμματέας Παρμενίδου Ιωάννα .
Η Γραμματεία μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε :
• Προτείνουμε προς τον Πρόεδρο τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής & το Γ.Σ της ομοσπονδίας την συνέχιση των παρεμβάσεων τους για την οργανική και λειτουργική επανασύνδεση των Κέντρων Υγείας με τα Νοσοκομεία αναφοράς για να σταματήσει το λειτουργικό χάος που επικρατεί .
• Την συμμετοχή της Γραμματείας στον διάλογο στην περίπτωση που η πολιτική ηγεσία του υπουργείου αποφασίσει να νομοθετήσει για την ΠΦΥ .
• Προτείνουμε στο Γ.Σ την λήψη απόφασης για την διοργάνωση ημερίδας στο Κ.Υ Ελασσόνας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την λειτουργία του πρώτου Κέντρου Υγείας αγροτικού τύπου (σας ενημερώνουμε ότι έχουν προηγηθεί ανάλογες ημερίδες στα 10 & 20 χρόνια)
• Καταγραφή της εφιστάμενης κατάστασης στην ΠΦΥ συνδικαλιστικά όσο και υπηρεσιακά για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της Γραμματείας .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Π.Φ.Υ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                                 ΕΡΜΗΣ ΚΑΣΣΕΣ

Αρχεία

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.